lørdag 6. november 2010

I dyreparken

Da vi hadde gått oss en liten tur og sett vannbøffel gikk vi tilbake til hotellet og skiftet. Vi skiftet og tok buss til en liten dyrepark fordi vi hadde ikke sett så mange dyr på den turen vi var på. Det første vi gjorde da vi kom dit gikk vi til inngangen og betalte for oss. Da vi kom inn gikk vi først til livet i vannet. Det første vi så der var en dugong.


Dugong: Det er et stort klumpete dyr med lengde ca. 2,5–3 m, vekt 150–250 kg. De lever i kystfarvann og ved elvemunninger i varme hav og beiter der på bunnvegetasjonen i grunne områder. Hovedutbredelsen er langs kystene av Det indiske hav. Forekommer ved Rødehavet, Øst-Afrika, Bengalbuktas øyer, Indonesia, Molukkene, Filippinene, Ny-Guinea og Australias nordøstligste områder. De er i fare for å bli utryddet.






Vi gikk videre innover til der edderkoppene var. Det var ett lite opplegg som gikk ut på at vi sto i kø for å holde en tarantella. Vi sto i kø og vi holdt den begge to.


Dette er en av de tarantellane som var i bur.
Etter at vi begge hadde holdt den gikk vi videre til slangene og apene.


Denne apen ble kaldt for Natalie.


Dette er Bengali.

Det vi nå hadde sett var nok for i dag. Vi gikk på en liten kafe og kjøpte oss litt nudler hver. Da vi hadde spist tok vi bussen tilbake til hotellet. 

Marte dusjet da vi kom tilbake til hotellet mens Ludvig la seg til å sove. Da Marte var ferdig i dusjen gikk Ludvig i dusjen. Vi var endelig ferdig med å dusje så vi gikk ned i resepsjonen og kjøpte oss en brus og litt godteri hver. Etter det gikk vi opp igjen og spiste litt også tok vi en liten lur. Vi sov til det var tid for middag, vi gikk ned og spiste. Til middag spiste Marte pizza og Ludvig spiste sushi.

Vi gikk fra bordet da vi begge hadde spist opp gikk vi og la oss til å sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar